Upp en nivå: Filmproduktion
Meny
»Inridning - Affisch, omslag mm
»Inridning - Inledningen på filmen

Lizoft filmproduktion

Inridning med Tommy Arvidsson

Tommy Arvidsson har alltid varit fascinerad av hästar, och sedan tidigare tonåren arbetat hos flera tränare i Sverige och Kanada. Idag är han själv proffessionell tränare, och hans stora intresse och erfarenhet av unghästar gör honom till kanske Sveriges mest ryktbara inridare av alla typer av hästar, oavsett deras framtida karriär. Tommy har också gjort sig känd som problemlösare för hästar och deras ägare.


Kombinationen av Tommys stora erfarenhet med hans metodiska lugn ger honom möjlighet att lösa svåra situationer på ett enkelt sätt.

Han har utarbetat en metodik för inridning av unghästar som placerar honom på samma nivå som de utländska experter som ibland gästar Sverige. Hans unika förståelse för unghästen ger honom ett möjlighet att lyckas, även där andra misslyckats.Tommys största tillgång i arbetet är hans passion för hästar i allmänhet och unghästar i synnerhet. Han anser att unghästar är något av det mest fascinerande en människa kan få arbeta och lära sig kommunicera med.

I den här filmen visar Tommy sin metod för inridning i flera enkla steg. Från första sadelkontakten till att rida hästen i skritt, trav och galopp. Han ger i filmen ett antal handfasta tips och råd om hur olika problem på vägen kan lösas. Filmen är ett redskap och en inspirationskälla för alla som är intresserade av inridning.

Finns i lager för omgående leverans

Filmens längd: 1:35 tim
DVD
PAL HiFi Stereo, helt på svenska
Produktion: Thomas Lindgren, Lizoft AB
Inspelad på Stall Änggårde, Gotland

Pris: 295 kr inkl moms. Frakt tillkommer.

Filmens kapitel

Sadling

Longering

Tömkörning

Uppsittning

Ridning

Samt:
Snabbgenomgång
Utrustningen
Extramaterial med Prinsessan

Webbkarta
Lizoft AB, Vall Linhatte 170, 621 93 Visby
Tel: 070-215 14 99, info@lizoft.se

Logga in